Injustice 2 Legendary Edition release is vandaag!

  De Injustice 2 Legendary Edition release is vandaag. Deze versie van de game bevat alle DLC content die is uitgebracht en voegt een aantal nieuwe elementen toe. Bekijk de launch trailer bovenaan de pagina.

  Injustice 2 is het vervolg op Injustice: Gods Among Us (2013) en wist veel te verbeteren ten opzichte van zijn voorganger. In onze Injustice 2 review kreeg de game een hoog cijfer en prezen wij de verhaalmodus en de toevoeging van het nieuwe gear systeem.

  Nu lanceert Injustice 2 een complete editie, genaamd de Legendary Edition. Tien DLC personages zijn aan de game toegevoegd, waaronder de Teenage Mutant Ninja Turtles, en ook nieuwe gear is vrij te spelen. Hiernaast zal het maximale level van je personages verhoogd worden van level 20, naar level 30.

  Injustice 2 Legendary Edition release voor PS4 en Xbox One

  De Legendary Edition van Injustice 2 is definitieve versie van de game om in huis te halen. Met extra personages, nieuwe gear om vrij te spelen en nog meer speelplezier dankzij de verhoogde level cap. De Injustice 2: Legendary Edition is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Nog nooit met Injustice 2 aan de slag gegaan? Laat ons je dan overtuigen met vijf redenen waarom Injustice 2 de moeite waard is om te spelen!

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.