Injustice 2 Legendary Edition onthuld door NetherRealm Studios

  Er komt een Injustice 2 Legendary Edition aan. Deze speciale editie is onthuld door NetherRealm Studios en zal vanaf 29 maart beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  De laatste DLC personages, de Teenage Mutant Ninja Turtles, zijn recent in de game verschenen. Nu alle DLC is uitgebracht heeft NetherRealm Studios laten weten dat er een Legacy Edition aankomt voor Injustice 2 met alle content die voor de game is uitgekomen. Hierin zullen dus alle DLC personages zitten en een uitgebreide tutorial modus zal ook worden toegevoegd.

  Injustice 2 Legendary Edition bevat nieuwe toevoegingen

  Hiernaast zullen er ook een paar nieuwe dingen aan Injustice 2 worden toegevoegd. Zo zal het maximale level om te behalen verhoogd worden van level 20 naar leven 30. Ook zal er nieuwe gear worden toegevoegd voor alle beschikbare personages.

  Injustice 2 viel bij ons enorm in de smaak. In onze Injustice 2 review prezen wij het aangrijpende verhaal en de toevoeging van het gear systeem. Met de komst van de Legacy Edition zal de Injustice 2 ervaring helemaal compleet zijn. Vanaf 29 maart kun je de Injustice 2 Legacy Edition in huis halen voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.