Injustice 2 gratis te spelen op PS4 en Xbox One

  Houd je van vechtgames en heb je een PS4 of Xbox One, dan ben je vast blij om te horen dat de komende dagen Injustice 2 gratis te spelen is op die consoles. De op DC geïnspireerde game van NetherRealms is van 14 tot 18 december te downloaden.

  In de PlayStation Store en Xbox Games Store kun je de gratis trial downloaden en ontdekken of er een vechtersbaasje in jou schuilt. Dit geldt alleen voor de consoleversies, op de PC is de game niet gratis te spelen.

  Injustice 2 gratis trial biedt meerdere modi

  Je hebt de mogelijkheid om de eerste drie hoofdstukken van het verhaal te spelen, naast alle multiplayer en online modi. Daarvoor kun je kiezen uit alle standaard personages, behalve Brainiac. Ook is met een beperkt aantal helden en schurken die als DLC uit zijn gekomen de Multiverse mode te proberen.

  Injustice 2 is de meest recente game van ontwikkelaar NetherRealm, die ook bekend is van het bloederige Mortal Kombat. Beide games hebben dan ook veel overeenkomsten, maar waarmee Injustice 2 zich vooral onderscheidt zijn de sterke graphics en de toevoeging van dingen als het Gear Systeem en de Multiverse-modus. Lees ook hier onze Injustice 2 review!

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.