Injustice 2 Fighter Pack 2 voegt drie nieuwe fighters toe

  Het Injustice 2 Fighter Pack 2 voegt drie nieuwe fighters toe aan de game. Het gaat hierbij om de Black Manta, Raiden en Hellboy. Dit trio wordt in de aankomende maanden als DLC uitgebracht.

  In juni werden er al screenshots gelekt van silhouetten van aankomende DLC personages. Toen leek het er op dat Raiden, The Atom en Black Manta uitgebracht zouden worden. Twee van de drie namen zijn achteraf dus correct gebleken, zo blijkt uit de aankondiging.

  Details Injustice 2 Fighter Pack 2

  Toen ontwikkelaar NetherRealm in mei de drie karakters, Red Hood, Starfire en Sub-Zero genaamd, uit de doeken deed voor Fighter Pack 1, werd al naar Raiden en Black Manta gehint. Over Hellboy, een karakter van Dark Horse Comics, was van tevoren nog maar weinig naar buiten gekomen. Het is voor de fans dan ook een verrassing dat Hellboy in het pakket aanwezig zal zijn.

  Het is nog niet duidelijk wanneer Black Manta, Raiden en Hellboy ten tonele zullen verschijnen in Injustice 2. Een datum voor een preview van het trio is wel al bekend, op 27 augustus zullen de drie uitgebreid uitgemeten worden op het Twitchkanaal van NetherRealm.

  Hellboy, Raiden en Black Manta zijn onderdeel van de Ultimate Edition van Injustice 2. Deze bevat onder andere negen post-release DLC karakters en cosmetische items.

  Goede review

  Op 18 mei van dit jaar kwam Injustice 2 uit voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Wij beoordelen de game in onze review met een mooie 8,9. Dit hoge cijfer komt mede tot stand door de fantastische Story Mode en het gearsysteem. Daarnaast zijn de graphics enorm verbeterd ten opzichte van de originele Injustice.

  Het spel kent ook een paar minpunten zoals het feit dat sommige oude personages te weinig vernieuwd zijn. Daarnaast mist de game een paar essentiële DC personages zoals bijvoorbeeld Martian Manhunter.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.