Injustice 2 DLC's onthult door Warner Bros. en DC

  Vandaag is door Warner Bros. en DC een nieuwe trailer van Injustice 2 uitgebracht. In de trailer zijn drie nieuwe personages te zien die deel zullen uitmaken van de Injustice 2 DLC.

  In de trailer worden drie nieuwe personages onthuld die deel uit zullen maken van de DLC voor Injustice 2. Het gaat om de personages Red Hood, Starfire en Sub-Zero. De drie personages zijn op dit moment nog in ontwikkeling en zullen na de lancering van Injustice 2 beschikbaar worden om te downloaden. Alle personages in Injustice 2 hebben unieke vaardigheden en moves, dus wij zijn benieuwd naar die van deze nieuwe personages.

  Injustice 2 DLC met drie nieuwe personages

  De DLC met de nieuwe personages is zowel onderdeel van de Digital Deluxe Edition als de Ultimate Edition van Injustice 2. De Digital Deluxe Edition bevat naast de drie DLC personages ook een Premiere skin voor Supergirl, hiermee kan je haar in Power Girl veranderen en krijgt ze een nieuwe stem, een nieuw uiterlijk en een ander dialoog. De Digital Deluxe Edition bevat ook een Gear shader waarmee je het keuze menu kunt aanpassen met een nieuw thema.

  De Ultimate Edition bevat naast Red Hood, Starfire en Sub-Zero nog zes andere extra personages die nog niet bekend zijn. Verder krijg je er drie Premiere skins bij voor de personages Flash, Green Lantern en Supergirl. Tenslotte krijg je bij de Ultimate Edition niet een maart twee Gear Shaders waar je het thema van de game mee aan kunt passen. Het is nog niet bekend of de DLC ook los verkrijgbaar wordt en hoe duur deze dan zou worden.

  Injustice 2 binnenkort

  Injustice 2 komt op 18 mei uit voor de PS4, Xbox One en smartphones. De game is nu te pre-orderen in de PlayStation Store en in de Xbox Store voor 69,99 euro. De Digital Deluxe edition is ook in de PlayStation Store en Xbox Store te vinden en kost 89,99 euro. De Ultimate Edition is ook in de PlayStation Store en Xbox Store te vinden, deze versie gaat je 109,99 euro kosten.

  In deze special kun je lezen wat wij de vijf beste Injustice 2 personages vinden. Lees in onze Injuste 2 hands-on wat onze eerste indruk was van de game.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.