Injustice 2 DLC gelekt

  Er is Injustice 2 DLC gelekt. Een nieuwe screenshot toont ons de silhouetten van de aankomende DLC personages. Laat het speculeren beginnen.

  De eerste DLC van Injustice 2 zal personages Red Hood en Starfire bevatten. Ook één gastpersonage uit Mortal Kombat wordt aan het rooster toegevoegd, namelijk Sub-Zero.

  Nu heeft een nieuwe Screenshot, afkomstig van Reddit, het character screen met alle DLC personages gepost. De nieuwe DLC personages die nog niet verkrijgbaar zijn bevatten silhouetten.

  Injustice 2 DLC

  Injustice 2 DLC gelekt

  Nu kunnen we speculeren welke personages deze silhouetten bevatten. Drie personages lijken ons vrij duidelijk, maar uiteraard kunnen wij niks zeker weten:

  • Zo zien we in het rechtervlak, linksonder een personage met een hoed, dit zal niemand minder zijn dan Raiden uit Mortal Kombat.
  • In het rechtervlak, rechtsboven zien we een enorm klein personage. The Atom kan met zijn pak klein worden. Dit personage was te zien in tv-series Arrow & The Flash. Nu is Ray Palmer/The Atom lid van de Legends of Tomorrow.
  • Als laatste zien we in het linkervlak, rechtsonder een personage met een 'apart hoofd en buisjes'. Er is maar één persoon met deze uitstraling, Aquaman's aartsvijand Black Manta.

  De rest van de silhouetten blijven onbekend. Fans hopen op personages als John Constantine, Beast Boy of zelfs Spawn. Welke personages zullen we in toekomstige DLC tegenkomen?

  Ook wij maakten een lijst met DLC personages die we willen zien in Injustice 2. Black Manta stond ook op deze lijst en is zo goed als bevestigd. In onze Injustice 2 review lees je waarom we de game zeker aanbevelen.

  Injustice 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.