Injustice 2 Darkseid in actie in nieuwe trailer

  In de nieuwe trailer onthuld Injustice 2 Darkseid. Hij is in actie te zien in de gameplaytrailer. Hij is het volgende personage dat aan het Injustice 2 roster wordt toegevoegd.

  In de trailer zijn de krachten van Darkseid goed te zien. Zijn Omega Beams kan hij alle kanten opsturen waardoor hij schilden kan ontwijken. Verder kan hij personages teleporteren om voor een verrassingsaanval te zorgen.

  Injustice 2 Darkseid

  Darkseid is in de comics vooral een tegenstander van Superman. Zijn naam is een woordspeling van de uitdrukking Dark Side. Hij wordt door Netherrealm beschreven als de 'personificatie van haat'. Hij is de heerser van de planeet Apokolips en heeft als doel om het hele universum te veroveren.

  Hij is een geduchte tegenstander en bezit over bovenmenselijke kracht en uithoudingsvermogen. Dit komt doordat hij een god is. Verder is hij strategisch erg sterk. Hij maakte zijn debuut in 1970.

  Injustice 2 komt 18 mei uit voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Vanaf vandaag is de Injustice 2 mobile game voorinschrijving begonnen. Ook werd Brainiac onthuld.

  Bekijk de trailer om Darkseid in actie te zien bovenaan de pagina.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.