Injustice 2 character Atom onthuld in trailer

  De DC-held Atom komt naar Injustice 2 als DLC personage. Dat blijkt uit een nieuwe trailer die Warner Bros. vrijgaf tijdens de Machinima Chasing the Cup finale, een internationaal toernooi van de game. De Injustice 2 character Atom zal ‘snel’ beschikbaar zijn, maar een exacte datum is er niet.

  Atom is vergelijkbaar met Ant-Man uit het Marvel Universum. De superheld kan zich verkleinen en vergroten, waardoor hij erg snel is. Het veranderen van gedaante maakt hem dan ook een unieke vechter in Injustice 2.

  In de verhalen van DC zijn er behoorlijk wat verschillende versies van Atom. Ray Palmer, degene die de rol op zich nam in de zilveren tijd van de stripbladen, zal de held vertolken in Injustice 2. Wanneer hij uitkomt is nog niet bekend, maar hij zal één van de minstens negen bevestigde DLC personages zijn.

  Injustice 2 characters

  Eerder heeft Warner Bros. al twee fighter packs aangekondigd, beide bestaande uit drie vechters. Red Hood, Starfire, Sub-Zero, Raiden, Black Manta en Spawn zitten als extra’s in de game, terwijl Darkseid onderdeel uitmakte van de pre-order editie en los te koop is. Nu Atom is aangekondigd blijven er dus twee helden of schurken over die nog onthuld moeten worden.

  Het totale aantal DC-personages ligt daarmee op 38. De namen die als DLC aan Injustice 2 toegevoegd worden, maken naast de fighter packs ook onderdeel uit van de Ultimate Edition, de Deluxe Edition bevat er drie. Injustice 2 kwam in mei dit jaar uit en kreeg in onze review een 8,9.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.