Injustice 2 Championship Series aangekondigd door Warner Bros.

  Warner Bros. heeft vandaag de Injustice 2 Championship Series aangekondigd. Het eSports toernooi gaat op maandag 26 mei van start.

  Warner Bros. organiseert de Championship Series in samenwerking met ESL, Gamelta eSports, Gamestop, PlayStation 4 en Twitch en de prijzenpot voor het Injustice 2 eSports toernooi bedraagt maar liefst $600.000!

  Mensen over de hele wereld kunnen zich kwalificeren voor het toernooi, er worden namelijk een aantal kwalificatietoernooien gehouden in verschillende werelddelen. Daarnaast zijn er nog een aantal toernooien voor elk continent voor mensen die niet meedoen aan de Injustice 2 Pro Series.

  Injustice 2 Championship Series

  De Injustice 2 Pro Series gaan op 26 mei van start en het toernooi zal in totaal vier maanden duren. Spelers nemen het zowel online als offline tegen elkaar op. Uiteindelijk plaatsen de 16 beste spelers uit Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Europa zich voor de Injustice 2 Pro Series Finals. Deze finale vindt op 17 september plaats in Los Angeles. De beste spelers van de Pro Series doen uiteindelijk ook mee aan de Championship Series.

  Het Injustice 2 Path to Pro Tournament is voor Europese fans die niet aan de Pro Series meedoen. Dit toernooi gaat op 20 mei van start voor mensen uit de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië, Italië, Spanje en Engeland. De finales van dit toernooi worden op 19 augustus gehouden met de twaalf finalisten van dit toernooi.

  De besten doen uiteindelijk mee aan de Championship Series. Ook in de Verenigde Staten en in Zuid-Amerika worden soortgelijke toernooien georganiseerd.

  Injustice 2 komt op 18 mei uit voor de PS4, Xbox One, PC en op smartphones. Bekijk onze Injustice 2 hands-on om meer te weten te komen over de game. In deze special kunnen jullie lezen welke personages wij graag zien in Injustice 2.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.