Injustice 2 Brainiac trailer toont overname van de aarde

  De volgende Injustice 2 trailer is verschenen. Ditmaal wordt slechterik Brainiac in het zonnetje gezet. Bekijk hier de Injustice 2 Brainiac trailer.

  In de nieuwste Injustice 2 trailer zien we hoe Brainiac de aarde terroriseert. Niets en niemand is veilig voor de kracht van deze superschurk. Superman en Supergirl kennen Brainiac al en zijn terecht bang voor de krachten van de slechterik. Toch nemen ze het, samen met de andere helden van het DC universum, op tegen Brainiac om de aarde te redden.

  Injustice 2 Brainiac trailer

  De nieuwe trailer is het vijfde deel in de Shattered Alliances serie die uitgever Warner Bros in het leven heeft geroepen om het verhaal achter Injustice 2 uit te leggen. In het vorige deel van die serie zagen we hoe schurken samen komen om de Society op te richten. Onder die naam werken onder andere Gorilla Grodd, Bane, Catwoman en Scarecrow samen om de superhelden van DC om te brengen.

  De Injustice 2 release is inmiddels minder dan een maand van ons verwijderd. 18 mei komt de vechtgame uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. 28 mei zal er een nieuw speelbaar personage worden onthuld voor Injustice 2.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.