Injustice 2 beta registratie vanaf vandaag geopend

  Wil jij als eerste aan de gang met de nieuwe Injustice fighting game? Dan moet je snel zijn want de Injustice 2 beta registratie is nu geopend.

  Je kunt je vanaf vandaag inschrijven voor de Injustice 2 beta. Nog veel informatie is er nog niet bekend over de beta, dit wordt namelijk niet vermeld op de Injustice 2 beta registratie-pagina. Je kunt je registreren voor PS4 en Xbox One, waardoor jij dus eerder toegang krijgt tot Injustice 2.

  De eerder toegang is niet alleen handig voor jou, zodat je kunt ondervinden of je de game wel leuk vindt, maar is ook erg handig voor de ontwikkelaar. NetherRealm heeft natuurlijk een lange geschiedenis met het maken van fighters en dus zal de game waarschijnlijk niet volledig onspeelbaar zijn bij release, maar toch is dat niet altijd aan te nemen.

  Street Fighter V kwam namelijk ook met een beta. Dankzij de beta werden veel fouten opgemerkt, waardoor deze verholpen konden worden voor de release van de game. Hierdoor was de release versie van de game een stuk stabieler was, dan dat deze zou zijn wanneer er geen beta was gehouden.

  Injustice 2 beta registratie vanaf vandaag geopend

  NetherRealm liet via Twitter weten dat de beta van start zou gaan, echter werd alleen een beta voor Noord-Amerika aangekondigd. Via de Injustice 2 beta registratie-website kun je je wel aanmelden voor de hele wereld, of je wordt toegelaten tot de beta is nog een andere vraag. Toch is het beter om je te registreren voor het geval dat.

  Zoals al eerder gezegd is het nog onduidelijk wanneer de beta zal beginnen en wat je kunt verwachten. Wel is aan te nemen dat je aan de slag kunt met veel nieuwe personages. Onder andere Supergirl en Gorilla Grodd zijn nieuw in de games, dus verwacht dat je alvast een voorproefje van deze karakters krijgt.

  Eerder deze week zagen we al de eerste beelden van het verhaal dat we in Injustice 2 zullen gaan volgen. Ook werd er bekend welke extra's je zult krijgen bij de verschillende versies van de game. Daarnaast zagen we de eerste beelden van de pre-order bonus Darkseid.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.