Injustice 2 Atom trailer uitgebracht door NetherRealm Studios

  De eerste Injustice 2 Atom trailer is uitgebracht. Neem een kijkje hoe de kleine held te werk gaat om zijn tegenstander aan te pakken! Bekijk de gameplay van Atom bovenaan de pagina.

  Na zijn onthulling is Atom nu te zien in zijn eigen gameplay trailer. Atom zal deel uitmaken van de derde Fighter Pack, samen met The Enchantress en gast personages de Teenage Mutant Ninja Turtles. Elke maand zal een personage beschikbaar worden gesteld. Met Atom in december, Enchantress in januari en de TMNT in februari.

  Bekijk hieronder de gameplay van Atom.

  Injustice 2 Atom trailer toont unieke aanvallen

  In de trailer werpen we een blik op de unieke combo's die Atom kan maken. Atom kan zichzelf enorm klein maken, net zoals Marvel's Ant-Man, en zo flink wat schade aanrichten. Naast de mogelijkheid om klein te worden beschikt Atom ook over verschillende gadgets en wapens die je in de trailer voorbij ziet komen.

  Injustice 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Het nieuwe personage Atom zal vanaf 12 december speelbaar zijn voor mensen die beschikken over Fighter Pack 3 of de Season Pass. Een dag later, op 13 december, zal Atom aan te schaffen zijn voor alle spelers.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.