Ingress anime naar Netflix na succes van Pokémon anime

  Ingress is een lange tijd geleden populair geweest. De populariteit werd daarentegen al snel minder toen er een soortgelijke game op de markt kwam: Pokémon Go. Ingress treedt nu in de voetsporen van deze succesvolle franchise door ook met haar eigen Ingress anime te komen.

  De anime zal plaatsvinden in de wereld van Ingress. Dit werd bekend nadat Variety een interview afnam met John Hanke, bestuursvoorzitter van Niantic Labs.

  Nieuwe Ingress anime op komst

  In de game sloot jij je aan bij de Resistance en de Enlightened en ook in deze anime zullen beide kampen een belangrijke rol spelen in deze wereld vol portals. Er volgt nu een serie die is gemaakt door animatiestudio Crafter en mogelijk wereldwijd op Netflix zal komen te staan.

  Exotische materie heeft zijn weg naar de aarde gevonden door middel van verschillende portalen. De materie kan een positieve en negatieve invloed hebben op mensen, waaronder het krijgen van bijvoorbeeld een superkracht. In de anime volgen we Makoto die plots de geschiedenis van dingen kan bekijken door ze aan te raken en Sarah, die bepaalde aspecten van tijd en ruimte kan zien.

  Ingress is oorspronkelijk gemaakt door dezelfde makers als Pokémon Go en kwam eerder uit dan de mobiele versie van dit pocketmonster-avontuurtje. In beide spellen leg je een verzameling aan door je mobiel mee naar buiten te nemen. Je moet per se de deur uit, want het spel weet via de GPS precies hoe dichtbij jij bij een nieuwe Pokémon of in het geval Ingress portal staat. De anime lijkt te zijn bedacht om Ingress weer wat populariteit te geven.

  Ook nieuwe Ingress content

  Gepaard met de release van de anime, komt game maker Niantic Inc. ook met een aangepaste versie van de game Ingress. Nieuwe content zal worden uitgebracht in een versie die Ingress Prime gaat heten. De content en de Japanstalige anime staan voor oktober dit jaar gepland, maar het is niet helemaal duidelijk of dit betekent dat wij hier in Nederland ook al rond die tijd met de nieuwe versie van de game aan de slag kunnen gaan.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.