ING TAN codes worden dit jaar geschrapt in ING app

  Er worden vernieuwingen aangebracht in de ING app. Na 30 jaar lang gebruik te hebben gemaakt van ING TAN codes zal de bank nu bevestigingen gebruiken binnen de app. Dit maakt ING bekend in een blogpost.

  ING Nederland

  Klanten hoeven binnen de ING Mobiel Bankieren App niet meer hun opdrachten uit te voeren met een TAN-code per sms. Volgens ING zijn er ruim 3,2 miljoen mensen die de app gebruiken en dit zal de komende jaren alleen maar toenemen.

  ING TAN codes na 30 jaar niet meer gebruikt

  De komende maanden zullen gebruikers van de app gefaseerd overgezet worden naar de nieuwe versie van de ING app. Klanten gaan dan over op het mobiel bevestigen, volgens ING is dit een makkelijke, snelle en veiligere manier om opdrachten te bevestigen. Klanten die de app niet kunnen gebruiken, krijgen nu nog een TAN-code om hun opdrachten te bevestigen. Voor deze gebruikers zal er eind 2018 een alternatief komen.

  Verder zal de nieuwe update een aanpassing brengen aan de lay-out van de app. Klanten zullen hun bankzaken voortaan duidelijker en overzichtelijker kunnen zien. Om de app verder te verbeteren zal ING feedback van klanten gebruiken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.