ING storing bij veel gebruikers van zakelijke betalingsverkeer

  Sommige gebruikers van ING ondervinden hinder door een ING storing. Hierdoor kunnen sommige mensen geen overboekingen doen. De problemen ontstaan bij gebruikers die zakelijke overschrijvingen via de website willen doen.

  De storing wordt ook aangegeven op Allestoringen.nl. Er worden hier veel meldingen gedaan van mensen die problemen ondervinden wanneer ze gebruik willen maken van ING.

  Gebruikers ondervinden ING Storing

  Vooralsnog is het bij ons onbekend wat de oorzaak van de problemen is. In ieder geval moet er worden afgewacht tot de storing weer is verholpen voordat iedereen zijn zakelijke betalingsverkeer weer op orde kan brengen. De storing vindt plaats bij het internetbankieren, maar het is op het moment wel mogelijk om via mobiel bankieren een overboeking te doen.

  Op Twitter worden er al sinds het weekend vragen gesteld over de storing. Zo konden aan het begin van vorig weekend al mensen geen gebruik maken van de zakelijke betaalomgeving.

  Wordt aan gewerkt

  ING is niet de enige bank die zo nu en dan problemen ondervind. ââââââEerder had ABN Amro ook al storingen bij het mobiel bankieren en vorige maand waren er ook al storingen bij de Rabobank. Momenteel werkt de ING aan een oplossing.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.