ING en ABN AMRO storing hindert gebruikers bij inloggen

  Gebruikers van ING en ABN AMRO hebben pech, want helaas voor hen hebben beide bankierders een storing. Dit hindert niet alle gebruikers, maar voor sommige mensen die gebruik maken van een van deze bankierders kunnen er problemen bij onder andere het inloggen ontstaan.

  Zowel de storing bij ING als de storing bij ABN AMRO wordt aangegeven op Allestoringen.nl. Veel mensen doen via deze website een melding van problemen tijdens het inloggen bij de bankierders via zowel websites en mobiel bankieren. ABN AMRO heeft alleen last van inloggen op de website. Gebruikers van ABN AMRO hebben daarnaast ook meldingen gedaan van problemen met overschrijven en vertragingen tijdens het overboeken.

  Op dit moment is het nog onbekend waardoor er niet ingelogd kan worden bij ING en ABN AMRO. In ieder geval moeten de gebruikers van de bankierders wachten tot de storing is verholpen voordat zij weer kunnen inloggen op de app of de website. Via ABN AMRO zijn er geen meldingen gedaan tot nu toe over inloggen via de applicatie wat dus betekent dat gebruikers van deze bankierder als het goed is wel gewoon geld kunnen overschrijven via de app.

  ING en ABN AMRO storing ook onderwerp op Twitter

  Dit is niet de eerste keer dat deze bankierders een storing hebben. Eerder had ABN AMRO problemen en ook ING had eerder al problemen. Vooral het overmaken lijkt vaker fout te gaan. Bij ABN AMRO duurt de huidige storing al wat langer waardoor sommige gebruikers hun salaris niet binnenkrijgen. Hier waren twee dagen geleden al meldingen van gedaan.

  Ook gebruikers van de ING laten weten in de reacties op Allestoringen.nl wat zij van de storing vinden. Hierbij reageren gebruikers dan ook op welk vlak de app of website het niet doet en hoe lang dit al duurt. ING lijkt op zoveel mogelijk gebruikers te willen antwoorden in de hoop een beetje te kunnen helpen.

  Hopelijk voor de gebruikers zijn de storingen snel afgelopen, aangezien dit voor sommige problemen op kan leveren. Denk bijvoorbeeld aan salarissen die niet binnenkomen of andere belangrijke transacties.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.