ING-app heeft vanaf nu stemherkenning en vingerafdruk betalingen

  Een update van de ING Bankieren-app heeft ervoor gezorgd dat gebruikers tegenwoordig in kunnen loggen met hun stem inplaats van een code. De iOS ING-app kan vanaf vandaag gebruik maken van vingerafdruk scans om betalingen goed te keuren. De ING-app stemherkenning geldt voor zowel iOS als Android.

  Voordat er gebruik gemaakt kan worden van de stemherkenning, moet dit eerst nog geactiveerd worden in de instellingen. Dit doe je doormiddel van het zijmenu te openen en vervolgens instellingen te selecteren waarna verschillende opties verschijnen, waaronder stemherkenning. Een digitale dame helpt je bij het instellen van de stemherkenning voor de ING-app.

  ING-app stemherkenning

  De stemherkenning kan ingesteld worden voor zowel Android telefoons als iOS gebruikers. Na het instellen herkent de app de gebruiker aan zijn stemgeluid waardoor de pincode niet meer gebruikt hoeft te worden. iOS gebruikers konden al eerder inloggen met hun vingerafdruk, maar om een betaling te voldoen moest er alsnog een code ingevuld worden. Dat is bij de nieuwste ING-app update veranderd, want gebruikers kunnen nu ook doormiddel van de Touch ID sensor hun vingerafdruk gebruiken om een betaling te voldoen!

  De iOS en Android app zijn gratis te downloaden in de betreffende app stores.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.