InFamous ontwikkelaar werkt aan een nog onbekende grote game voor PS3

  Ontwikkelaar Sucker Punch werkt aan een nieuw project voor PlayStation 3. Het gaat hier hoogstwaarschijnlijk om een exclusief project, dat een grote titel moet gaan worden.

  InFamous ontwikkelaar Sucker Punch heeft in een telefoon gesprek met Gamasutra laten weten op zoek te zijn naar een senior producent voor een nieuwe game. Tijdens het gesprek werd er alleen over de PlayStation 3 gesproken, dus ligt het voor de hand dat het hier om een exclusieve PS3-titel gaat.

  Op de website van Sucker Punch is ook te lezen dat de ontwikkelaar op zoek is naar een art director die de "lat op visueel gebied nog hoger kan leggen". Maar dit is niet het enige, want het bedrijf vraagt ook naar een geluidsman en een game designer die het in zich heeft om missies te kunnen verzinnen voor een spel waarvan "de handpalm van menig gamer zal gaan zweten".

  Om welke titel het gaat is nog niet bekend, maar het klinkt in ieder geval goed als we lezen wat de eisen zijn van Sucker Punch bij het aantrekken van nieuwe mensen voor dit nieuwe project.

  Sucker Punch staat natuurlijk vooral bekend om haar InFamous franchise. Het tweede deel uit de succesvolle serie ligt inmiddels in de winkels en binnenkort kun je in onze recensie lezen wat wij van InFamous 2 vinden.

  inFamous 2

  Verkijgbaar vanaf 10 june 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.