Infamous: First Light krijgt fysieke release

  Infamous: First Light, de standalone uitbreiding van PlayStation 4-game Infamous: Second Son, krijgt op 10 september een fysieke Blu-Ray release in Europa. Dat heeft uitgever Sony Computer Entertainment via Twitter bekendgemaakt.

  Infamous: First Light werd onthuld op de E3 in juni en wordt - naast een fysiek Blu-Ray-exemplaar - als digitale download via de PlayStation Store verkocht. First Light wordt zoals gezegd standalone en is dus los van 'hoofdgame' Infamous: Second Son te spelen.

  De game is vanaf 27 augustus verkrijgbaar in Europa, voor een prijs van 14,99 euro. In First Light kruip je in de huid van Abigail 'Fetch' Walker, een geleider die de speler als hoofdpersoon Delsin Rower tegenkomt in Second Son. Volgens Jason Connell, één van de creatieve managers bij ontwikkelaar Sucker Punch, bevat Fetchs verhaal liefdesverdriet, drugsmisbruik en verwaarlozing.

  Nieuwe omgevingen en grafische verbeteringen

  In Infamous: First Light komen nieuwe omgevingen voor, waaronder Curdun Cay en zijn besneeuwde, bergachtige periferie. Sucker Punch heeft naar eigen zeggen de lichtengine, particle-effecten en de motion capture-technieken voor gezichten onder handen genomen. Tot slot laat Connell weten dat de Photo Mode in First Light is geïntegreerd.

  InFamous: First Light

  Verkijgbaar vanaf 27 august 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.