INDIGOx kaartverkoop is vanaf vandaag van start gegaan

  De INDIGOx kaartverkoop is van start gegaan. Dit laat organisator Dutch Game Garden weten in een persbericht. De kaarten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via Eventbrite. INDIGOx is de tiende editie van de Nederlandse game showcase INDIGO en wordt dit jaar in Speys te Utrecht gehouden.

  Dutch Game Garden

  Het evenement is opgedeeld in drie verschillende onderdelen: xDISCOVER, xTALKS en xCONNECT. Op xDISCOVER staat een selectie van nationale en internationale games van alle vormen en maten. Als bezoeker kan je ook direct in contact komen met bedrijven als Epic Games, Oculus en Xsolla.

  Tijdens het onderdeel xTALKS worden zes verschillende presentaties van dertig minuten gehouden. Hierbij komen onder andere industrie-experts, bedrijven en ondernemers aan het woord over het vak. Bij xCONNECT worden gamebedrijven in contact gebracht met uitgevers zoals Nintendo en Maximus Games.

  INDIGOx kaartverkoop met verschillende kaarten

  In de INDIGOx kaartverkoop zijn in totaal drie verschillende kaarten beschikbaar. De xDISCOVER kaarten geven je toegang tot de showcase en is tot en met 3 mei gratis verkrijgbaar als Early Bird ticket. Vanaf 4 mei kosten de kaarten tien euro. De xTALKS kaarten geven je toegang tot de presentaties. Tot en met 3 mei kosten ze 25 euro en daarna gaan ze naar 40 euro.

  Ten slotte zijn er nog de All-in kaarten. Deze geven je toegang tot de eerder genoemde zaken en xCONNECT. De tickets zijn tot en met 3 mei 70 euro en de dag erna worden ze 100 euro. INDIGOx vindt plaats op 28 juni in Speys te Utrecht van 9:00 tot 18:00 uur.

  INDIGO start in 2010 als een evenement voor Nederlandse game. Vanaf 2016 zijn zowel internationale als Nederlandse games welkom op de beurs. Hollandse creaties als Twirlbounds Pine en Ronimo Games' Awesomnauts waren voor het eerst te spelen op de voorgaande edities.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.