In Star Wars The Last Jedi trailer krijgt schreeuwende Porg een mep

  Niet iedereen zit te wachten op geschreeuw tijdens een heftige dogfight. Ook Chewbacca heeft liever rust en kalmte in de stuurhut van de Millennium Falcon tijdens gevechten en geeft de opgewekte Porg dan ook een flinke mep in de nieuwe Star Wars The Last Jedi trailer.

  Over een kleine drie weken is het nieuwste deel van de Star Wars franchise te bewonderen in de bioscoop. Eerdere trailers toonden al de voortgang van Rey, een schreeuwende Luke Skywalker en een hoop ontploffende ruimteschepen. De nieuwe trailer doet daar nog een schepje bovenop!

  Star Wars The Last Jedi trailer is kort maar krachtig

  Dat de training van Rey niet al te soepel verloopt, was in de vorige trailer al te zien, maar in het filmpje dat vandaag is geplaatst, lijkt het erop dat ze de focus toch weer heeft gevonden. Maar ook Captain Phasma is blij om iemand terug te zien. Is het mogelijk dat Finn (gespeeld door John Boyega) toch terugkrabbelt naar de duistere zijde?

  Het vervolg op Star Wars The Force Awakens is vanaf 15 december op het witte doek te zien. Wil je jouw geheugen nog even opfrissen, dan kan je The Force Awakens op blu-ray hier kopen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.