In de nieuwe Joker trailer zien we meer van Robert De Niro en ook de vader van Batman

  In de Joker trailer krijgen we al iets meer te zien over waar Arthur Flack (Phoenix) mee te maken krijgt in zijn leven. Je ziet dat hij belachelijk wordt gemaakt en in elkaar wordt geslagen hierdoor gaat zijn mentale stabiliteit erg achteruit. Want zoals we weten "Madness is like gravity all it takes is a little push".

  Wat laat de nieuwe JOKER trailer zien?

  In de trailer krijgen we ook de vader van Batman te zien Thomas Wayne (Brett Cullen). Ook krijgen we meer te zien van Robert De Niro als talk show host Murray Franklin. Hij maakt de komedie carrière van Flack belachelijk in zijn show. Later zien we dat Flack op dezelfde show komt en aan Franklin vraagt om geïntroduceerd te worden als Joker.

  Verder zien we nog Zazie Beetz als Sophie Dumond, Arthur's liefde, evenals een korte glimp van Marc Maron, Bill Camp en Shea Whigham.

  Todd Phillips (de regisseur van de film) heeft gezegd dat hij verwacht dat mensen gek worden van de film, die op 31 augustus zijn wereld première heeft op het Venice International Film Festival voordat hij in september op het Toronto International Film Festival speelt en op 4 oktober in de bioscoop wordt geopend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.