Impact Winter game uit de doeken gedaan door Bandai Namco

  De Impact Winter game is aangekondigd. Het idee van de game die op Steam Greenlight groen licht heeft gekregen van de community is uitgewerkt tot een volledig ontwikkelde game. Impact Winter is een post-apocalyptische survival game.

  Bojo Games is de ontwikkelaar van Impact Winter en heeft samen met Bandai Namco de nieuwe survival game met een trailer aangekondigd.

  Impact Winter is een survival avonturengame die zich in een post-apocalyptische wereld plaatsvindt. In Impact Winter speel je in een wereld die acht jaar geleden is getroffen door een botsing tussen asteroïden. Deze botsing zorgde ervoor dat een groot deel van de wereld is gestorven. De wereld is nu bedolven onder een permanente sneeuwstorm.

  Impact Winter game toont een bevroren wereld

  De wereld van Impact Winter bestaat uit sneeuw en ijs. Er is geen zon, geen plantenleven en alles is bevroren. In Impact Winter speel jij als Jacob Solomon. Je bent leider van een groep die probeert te overleven in een kerk. Het verhaal begint met een mysterieus onderschept radiobericht die luidt: Over 30 dagen komt er hulp...

  Jij als leider moet moeilijke beslissingen nemen die dood of leven kunnen betekenen, dit zorgt ervoor dat ieder verhaal uniek is. Jij kiest wie er blijft leven. Samen met Ako-Light, een robot die je tijdens het avontuur helpt, ga jij op zoek naar manieren om te overleven. Het grote doel van de game is namelijk om 30 dagen te overleven, want dan komt er pas hulp.

  Impact Winter is vanaf het voorjaar van 2017 op PC te spelen.

  Mocht je door deze game al helemaal in de winterstemming zitten, dan is er goed nieuws. Steep, een game waar je volledig aan de slag kunt gaan met skiën en snowboarden, komt namelijk op 2 december uit.

  Impact Winter

  Verkijgbaar vanaf 23 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.