iMicroscope R Kickstarter maakt van je telefoon een microscoop

  Op Kickstarter heeft vandaag een nieuwe gadget zijn doel bereikt. De iMicroscope R Kickstarter haalde met 7,489 dollar meer op dan het vooraf vastgestelde doel van 5,000 dollar.

  De iMicroscope R is een kleine lens die je vast kunt maken aan de camera van je smartphone. Op die manier kun je je telefoon veranderen in een microscoop en dingen tot in de kleinste details bekijken. Het ding is ongeveer 5 mm dik en heeft een asferische lens die distorsie van het beeld voorkomt. De gadget heeft daarnaast een handig mechanisme waardoor je zonder het ding los te maken kan wisselen tussen de normale en de microscopische lens.

  iMicroscope R Kickstarter behaalt doel van 5,000 dollar

  De iMicroscope R kan door middel van kleine zuignappen aan je telefoon bevestigd, dit voorkomt krasschade op de achterkant van je telefoon en de cameralens. De gadget wordt geleverd met een bijbehorende app waarin ook een schaal wordt getoond als je gebruik maakt van de microscoop-gadget. De iMicroscope R is gemaakt van aluminium en is zeer klein en dun, dus het gewicht van de gadget is miniem. Erg handig dus voor mensen die de kleinere dingen in het leven eens goed willen bekijken.

  Op Kickstarter kun je meer informatie vinden over de iMicroscope R of zelf een bijdrage leveren aan de ontwikkeling ervan. Bezoek ook even de website van de makers, Shanhai Qinying E&T LLC, om de andere producten van deze creatieve start-up te bekijken.

  In deze special hebben wij een top vijf opgesteld van geslaagde Kickstarter projecten. Ook games doen het vaak goed op de crowdfunding website en in deze special kun je vijf Kickstarter games zien om in de gaten te houden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.