Illegale Spotify Premium apps verwijderd door Spotify

  Er bestaan apps waardoor iedereen illegaal gebruik kan maken van een Premium abonnement. Nu heeft Spotify actie ondernomen en zijn veel van deze Spotify Premium apps inmiddels verwijderd.

  Er bestaan dus apps waardoor gebruikers van Spotify geen maandelijks bedrag hoeven te betalen om Premium features te gebruiken. Hieronder vallen bijvoorbeeld het selecteren van liedjes in de plaats van shufflen en geen advertenties.

  Spotify Premium app gebruikers krijgen problemen

  Iedereen die gebruik maakt van de apps heeft een melding gekregen van Spotify waarin staat dat de Spotify app geblokkeerd is. Om deze weer te activeren moeten de onbevoegde of aangepaste apps verwijderd worden en de Spotify app opnieuw geïnstalleerd worden vanuit officiële Stores.

  Op 1 maart berichtte Spotify het bedrijf Github wegens hun Spotify mod genaamd Dogfood. Spotify eiste dat het programma verwijderd zou worden, dit is inmiddels ook gebeurd. Dit kans is groot dat dit bij andere illegale apps of programma’s ook zal gebeuren. Voor nu krijgen gebruikers van de onbevoegde content eerst nog een waarschuwing.

  Begin dit jaar waren er meer dan 70 miljoen mensen die een Spotify abonnement hebben. Er zijn uit verschillende abonnementen te kiezen op de website van Spotify. Misschien past Apple Music wel meer bij jou dan Spotify Premium, wij hebben de verschillen vergeleken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.