IKEA Bluetooth speakers genaamd Eneby onthuld

  Er zijn twee IKEA Bluetooth speakers onthuld. De speakers zijn allebei aangekondigd onder de naam Eneby en ze zijn beschikbaar in zwart en grijs-wit. Er zijn twee formaten geïntroduceerd.

  IKEA

  De Eneby's zijn de eerste speakers van IKEA, maar ze zijn momenteel nog niet online verkrijgbaar. De speakers zijn op dit moment ook nog niet te koop in Nederland, maar wel in bepaalde winkels in het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten.

  Er zijn twee formaten van de Eneby uitgebracht. De grootste speaker is 30 x 30 centimeter en de kleinere versie is 20 x 20 centimeter.

  IKEA Bluetooth speakers van verschillende prijsklassen

  Er zijn nog geen Nederlandse prijzen bekend voor de speakers, maar op de Amerikaanse site van IKEA staat de speaker van 30 x 30 centimeter er op voor 89 dollar. De kleinere versie kost 49 dollar. Deze kleinere speaker komt met een hendel om deze makkelijker te dragen. IKEA verkoopt verder ook een extra batterij voor 20 dollar en een muurbeugel voor een tien dollar.

  De IKEA speaker hebben een functie die ervoor zorgt dat er energie wordt bespaard wanneer het apparaat niet in gebruik is. Als je liever niet via Bluetooth luistert is dit ook een optie. De speakers bieden namelijk een ingang voor een AUX kabel. Met de release van haar eerste Bluetooth speakers blijft IKEA meegaan met de tijd, zoals het al eerder deed met haar augmented reality app.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.