Ikaruga release voor PS4 wellicht gelekt

  De Ikaruga release voor de PlayStation 4 is wellicht gelekt. Dit is gebeurt door een website die aanbevolen leeftijden voor games invoert. Hier staat een Ikaruga release voor de PS4-versie van de game bij.

  Ikaruga is een shoot ‘em up game die in 2001 uitkwam voor arcadekasten in Japan en in 2002 naar de Dreamcast kwam. Hierna kwam het spel uit voor de GameCube en volgde er ook een Xbox 360 en PC release in 2014. Nu komt de game wellicht dus ook uit voor de PlayStation 4.

  De trailer van de game die je boven dit artikel kunt bekijken geeft een goed idee van de gameplay in Ikaruga.

  Ikaruga release voor PS4 nog onzeker

  Op de Duitse website USK die leeftijden voor games invoert staat een PlayStation 4 versie boven de eerder uitgebracht PC, Xbox 360 en Nintendo GameCube versies. Alle games hebben dezelfde zes plus rating. Als uitgever staat Treasure Co., Ltd ingevuld, dit is de ontwikkelaar van Ikaruga en bestaat uit een team van voormalige Konami medewerkers.

  Treasure heeft verder niks bevestigd over een mogelijke PS4-versie van het spel. Wel heeft het team een Steam versie uitgebracht enkele jaren geleden en gebruikers waren hier erg positief over. Of we dezelfde features zullen zien in de PlayStation 4 versie als in de vorige versies is nog niet bekend.

  Ikaruga

  Verkijgbaar vanaf 9 april 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.