Identiteit van Batgirl in Batman Arkham Knight is bekend

  De die hard Batman-fans wisten het vast al. Maar de identiteit van Batgirl in Batman Arkham Knight is officieel bekendgemaakt.

  Eerder deze week werd bekendgemaakt dat Batgirl, als onderdeel van de Season Pass voor Batman Arkham Knight, speelbaar is in een kort DLC-verhaal: “A Matter of Family.”

  Sinds deze onthulling proberen Batman-fans achter de identiteit van Batgirl te komen. Ze hebben hiervoor de originele stripboeken geraadpleegd. De twee meest populaire speculaties gaan uit van Barbara Gordon – dochter van commissaris Gordon, en Cassie Cain – dochter van League of Assassins lid David Cain. Maar zijn deze dames wel opgewassen tegen als die schurken?

  Wie is de Batgirl in Batman Arkham Knight?

  Sefton Hill, mede-oprichter van ontwikkelaar Rocksteady bevestigd via Twitter dat Barbara de Batgirl in Batman Arkham Knight is.

  De keuze voor Barbara Gordon is zeker meer aannemelijk gezien de DLC synopsis aangeeft dat het DLC gaat over een prequel. Dat maakt het zeker mogelijk dat het verhaal gebeurtenissen zal gebruiken van The Killing Joke stripverhaal waarin ze verlamd raakt door toedoen van The Joker – fans weten dit. Misschien zal het mogelijk zijn om Batgirl in de Dual Play in te zetten.

  Sefton Hill heeft via Twitter laten weten dat er binnenkort ook twee nieuwe behind the scenes video’s verschijnen.

  Batman: Arkham Knight

  Verkijgbaar vanaf 23 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.