iCloud bug Windows 10 wordt gefixt door Apple en Microsoft

  Windows 10 had in oktober een nieuwe update en dit heeft geleid tot verschillende compatibiliteitsproblemen met iCloud. De nieuwste versie van Windows 10 werkt niet goed samen met de nieuwste versie van iCloud vanwege een bug, wat ervoor zorgt dat gebruikers verschillende problemen ondervinden. Microsoft en Apple zeggen samen te gaan werken om deze problemen op te lossen.

  Breakingpic

  De bug zorgt ervoor dat er problemen komen bij het bijwerken of het synchroniseren van gedeelde fotoalbums bij het gebruiken van Windows 10. Wanneer Windows-gebruikers hun iCloud proberen te updaten, krijgen ze een foutmelding te zien. In het bericht staat dat iCloud voor Windows “Windows 7, Windows 8 of Windows 10 en eerder vereist.”

  Op de ondersteuningspagina van Microsoft staat dat het bedrijf samen gaat werken met Apple om een geschikte versie te maken voor iCloud gebruikers. Het is op dit moment nog niet duidelijk wanneer de bugs opgelost zullen zijn, maar de bedrijven doen er alles aan om gebruikers op hun gemak te stellen. Zo zorgen zij ervoor dat pc’s die iCloud voor Windows hebben niet de nieuwste update van Windows 10 kunnen installeren.

  iCloud bug Windows 10 zorgt voor verschillende problemen

  De laatste tijd kampt Windows vaker met problemen en bugs. In 2015 schreven wij zelfs een artikel over Windows 10 bugs die irritant zijn. Toen de Windows 10-update net uit was, waren hier allerlei problemen mee. Bestanden van gebruikers verdwenen plots en er kwamen meldingen over apps die via de Microsoft Store waren geïnstalleerd. De apps zouden geen verbinding kunnen maken met het internet. Ondanks dat Microsoft elk half jaar zijn systeem bijwerkt, is het nog niet eerder voorgekomen dat er een complete update tijdelijk werd ingetrokken.

  Microsoft heeft uiteindelijk de oorzaak van de problemen kunnen vinden en ervoor kunnen zorgen dat de Windows 10-update geen bestanden meer verwijderd. Er werd een hulplijn opgezet voor mensen die bestanden waren kwijtgeraakt, maar Microsoft garandeerde niet dat gebruikers alle bestanden terug zouden krijgen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.