Hyrule Warriors 3DS komt eraan

  Hyrule Warriors, de hand-and-slashgame met personages uit het Zelda-universum, krijgt een Nintendo 3DS-versie. In een trailer voor Hyrule Warriors 3DS (hierboven te zien) werden ook nieuwe karakters uit de Zelda-games onthuld.

  Zo zullen in Hyrule Warriors 3DS Tetra en Daphnes Nohansen Hyrule (de koning van Hyrule uit The Legend of Zelda: The Wind Waker) hun opwachting maken als speelbare personages. Verder waren er ook vechters te zien die al in de Wii U-versie van Hyrule Warriors voorkwamen, zoals Impa en uiteraard Link en Zelda.

  Hyrule Warriors 3DS compatibel met Wii U?

  De laatste beelden van de trailer lijken erop te wijzen dat Hyrule Warriors 3DS gekoppeld kan worden aan de Wii U-versie. Mogelijk kunnen op die manier gekochte personages (die via DLC's aangeschaft zijn) overgezet worden naar de 3DS, al is dat momenteel pure speculatie.

  Hyrule Warriors kwam vorig jaar uit voor de Wii U en werd ontwikkeld door Team Ninja en Omega Force. In het spel worden diverse locaties, vijanden en speelbare personages gecombineerd met karakters en gameplayelementen van Dynasty Warriors.

  Wanneer Hyrule Warriors 3DS precies uitkomt, is nog niet bekend. Waarschijnlijk komt Nintendo volgende week, tijdens de E3, met een officiële aankondiging.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.