Humble Freedom Bundle met 40 games nu beschikbaar

  Humble Bundle komt met een nieuwe verzameling games onder de naam Humble Freedom Bundle. Deze verzameling zit vol met goede games en alle opbrengsten gaan nar het goede doel.

  Er zijn al vele Humble Bundles voorbij gekomen de afgelopen jaren, maar nog nooit was er eentje zo goed gevuld. The Witness, Stardew Valley en Song of the Deep zijn maar enkele van de 40 games die in deze verzameling meegeleverd worden. Een volledige lijst van games kun je hieronder vinden. Meer games worden nog toegevoegd in het verloop van de week.

  De Humble Freedom Bundle heeft een vaste prijs van 30 dollar, of €28,22. Voor die prijs krijg je alle games in het pakket en ook nog een aantal boeken en comics. Alle opbrengsten gaan naar de American Civil Liberties Union, de International Rescue Committee, en Doctors Without Borders. Humble Bundle zal ook nog eens 300.000 euro extra aan de pot toevoegen.

  Minder dan een dag verder heeft de Humble Freedom Bundle al meer dan twee miljoen dollar opgehaald. De verzameling is maar een gelimiteerde tijd beschikbaar. Je hebt nog iets meer dan zes dagen om de verzameling in huis te halen.

  Humble Bundle komt met de Humble Freedom Bundle omdat ze het niet eens zijn met de huidige stand van zaken in de Verenigde Staten. De VS is een land vol met immigranten en Humble Bundle wil hiermee ook ontwikkelaars steunen die voor vrijheid en gelijkheid zijn.

  De Humble Freedom Bundle bevat deze games

  Er zitten ook een paar boeken in het pakket. De eboeken worden geleverd als PDF, ePUB en MOBI bestanden. De audioboeken worden geleverd als MP3 en FLAC bestanden. Je kunt ze dus overal mee naartoe nemen.

  • Information Doesn't Want To Be Free - Audioboek
  • Walkaway: Chapter One Preview - Audioboek
  • The Smart Girl's Guide to Privacy: Practical Tips for Staying Safe Online
  • The Boys Vol. 1: The Name of the Game. Issues #1-6
  • A Little Gold Book of Ghastly Stuff
  • Any Empire
  • R in a Nutshell, 2nd Edition

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.