Humble Bundle draait om overleven dit keer

  Een nieuwe Humble Bundle is gelanceerd. Ditmaal is het thema overleven. Alle games in de bundel zijn surivival games. De actie loopt tot 23 augustus.

  De nieuwe Humble Bundle bestaat in totaal uit zeven games met een gezamenlijke waarde van bijna 140 euro. Humble Bundle werkt met een systeem waarbij de eerste drie games slechts één dollar kostten.

  Humble Bundle draait dit keer om overleven

  Drie andere games zijn beschikbaar wanneer een koper meer geld uitgeeft dan het gemiddelde wat is gespendeerd aan de bundel. Op het moment van schrijven staat het gemiddelde op 5,18 dollar. De laatste game kan worden verkregen wanneer iemand meer dan 14 dollar betaalt.

  De eerste drie games in deze bundel zijn Tharis, Savage Lands en Kholat. De drie games die worden verkregen wanneer er meer dan het gemiddelde wordt betaald, zijn Space Engineers, Rust en Shelter 2. De laatste game is Planetbase en deze wordt dus verkregen wanneer er meer dan 14 dollar wordt betaald. De games zijn allemaal te spelen via Steam op PC.

  Het geld wat met een Humble Bundle wordt opgebracht gaat naar voorafbepaalde goede doelen, maar het is ook mogelijk om je eigen goede doel te selecteren uit een lijst met goede doelen die mee doen met de Humble Bundle.

  Humble Bundle bied van tijd tot tijd steeds nieuwe bundels aan met vaak interessante games. Eerdere bundels kwamen onder andere van 2K games met Mafia II en Civilization V.

  Kholat

  Verkijgbaar vanaf 10 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.