Huawei P9 specs onthuld en vormt nieuw vlaggenschip

  Het vlaggenschip van Huawei, de P9, is door een hands-on van een anoniem persoon uit de doeken gedaan. Hierbij zijn de belangrijkste Huawei P9 specs bekendgemaakt.

  De Huawei P9 zal een van de minimaal vier modellen zijn waar Huawei zich op het moment mee bezighoudt. De P9 behoort tot de 5e generatie van de P-serie en bevat een 5.2-inch full-HD scherm. De smartphone zal uitkomen in een normale en een premium versie, waarbij de premium versie betere hardware krijgt in de vorm van meer RAM.

  Huawei P9 specs zijn high-end

  De normale versie van de P9 zal een intern geheugen van 3GB hebben en een octa-core processor. Hierdoor is het mogelijk om de mobiel te laten draaien op zowel hoog als laag verbruik waarbij de frequentiesnelheid zal liggen tussen de 2.53GHz en 1.8GHz. Daarnaast zal de telefoon een opslag hebben van 32GB, een batterij van 3900mAh en een speciale USB Type-C aansluiting.

  Op het gebied van camera zullen de Huawei P9 specs zich ook voordoen als een high-end toestel. Zo bevat de smartphone op de voor- en achterkant een 12MP camera met lensen van het merk Leica. Als extra feature bevat het nieuwe model van Chinese fabrikant ook nog een vingerafdruk-lezer op de achterkant.

  Release in komend kwartaal

  Wat de prijs van de Huawei P9 zal worden is nog niet bekend. Wel zal de smartphone naar alle waarschijnlijkheid uitgebracht worden in het tweede kwartaal van 2016.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.