Huawei oortjes lijken verdacht veel op Apple's AirPods

    De nieuwe Huawei oortjes die het Chinese bedrijf heeft aangekondigd komen heel erg bekend voor. De oortjes lijken namelijk verdacht veel op de AirPods van Apple.

    Huawei heeft naast de aankondiging van P20 en P20 Pro ook de zogeheten "Freebuds" onthuld. Deze draadloze oordopjes hebben veel weg van de AirPods, de draadloze oortjes van Apple. Eén van de weinige verschillen tussen de AirPods en de Freebuds is het feit dat de Freebuds ook in het zwart te koop zijn. Naast deze onthullingen heeft is Huawei ook met twee updates gekomen voor hun bedrade oortjes.

    Huawei oortjes gaan twee keer zo lang mee

    Volgens Huawei hebben de Freebuds betere geluidsisolatie dan de AirPods. Daarnaast gaan de oortjes van de Chinese multinational twee keer langer mee dan de AirPods. Met de AirPods kun je namelijk vijf uur genieten van je muziek als ze volledig zijn opgeladen. De Freebuds gaan tien uur lang mee. Net zoals de AirPods komen de Freebuds met een handig doosje waarin de oortjes makkelijk zijn mee te nemen en op te laden, mits het doosje zelf is opgeladen.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.