Huawei Mate RS met Porsche Design kost heel veel geld

  Wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Pijn lijden in de portemonnee in dit geval, want waar Huawei vooral bekend staat om ietwat goedkopere telefoons gaat de Huawei Mate RS Porsche Design daar volop tegenin. De telefoon heeft namelijk een flink prijskaartje aan de broek hangen.

  Wie aan een Porsche denkt, denkt aan een flitsende snelheid waarvan de kilometer teller al gauw hoog oploopt en de pracht die de auto van binnen en buiten te bieden heeft. Dit is dan ook het uitgangspunt van de nieuwste Huawei telefoon met Porsche Design: een mooi design met een sterke binnenkant.

  Nieuwe Huawei Mate RS kost veel geld

  Voor deze telefoon ben je dan ook een hoop geld kwijt, het goedkoopste model kost namelijk 1695 euro. Met deze versie van de telefoon heb je 256GB opslag en met de duurdere variant heb je 512GB aan opslag, maar is alleen in China te verkrijgen. De prijs van de laatstgenoemde telefoon is 2095 euro.

  Tegenover deze prijs staat een telefoon met een 6-inch groot 2K resolutie OLED scherm, 6GB RAM, drie camera's aan de voorkant van 40, 20 en 8MP samen met een 24MP selfiecamera en een 4000 mAh batterij. Groots, maar de grootste blikvanger van de dure smartphone is de vingerafdrukscanner. Huawei heeft ervoor gezorgd dat de scanner ingebouwd in het scherm zit, wat het de eerste telefoonfabrikant maakt dat dit op de markt brengt.

  Het gerucht over de hierboven genoemde genoemde triple camera ging al een tijdje rond en zit ook in de P20 Pro, de telefoon die samen met de P20 werd aangekondigd. De P-telefoon is het vlaggenschip van Huawei.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.