Huawei Mate 8 release aangekondigd voor China

  Er werd eerder al gesproken over een nieuwe Huawei telefoon, maar nu is het dan officieel. De nieuwe Huawei Mate 8 release is aangekondigd. De smartphone komt begin 2016 naar China en volgt later met een wereldwijde release.

  De smartphone is 6 inch groot en de gehele behuizing bestaat uit aluminium waarbij je kunt kiezen uit vier verschillende kleuren. De smartphone heeft zoals de meeste smartphones van tegenwoordig een vingerafdruk scanner en loopt op de nieuwe Kirin 950 processor van Huawei zelf.

  De nieuwe Huawei Mate 8 gaat zoals de meeste Android telefoon ook binnenkort op Android 6 Marshmallow software lopen. Huawei heeft verder nog weinig specs bekendgemaakt, aangezien het bedrijf heeft aangegeven de telefoon volledig aan te kondigen tijdens de CES van 2016.

  Huawei Mate 8 release bekend voor China

  Huawei heeft aangegeven de smartphone in begin 2016 officieel uit te brengen in China, maar heeft nog geen precieze releasedatum voor de rest van de wereld. De enige informatie die het bedrijf heeft gegeven is dat de lancering in de overige landen volgt na de lancering in China.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.