HTC Vive Fallout 4 VR bundel op komst

  HTC heeft een HTC Vive Fallout 4 VR bundel gelanceerd. Vanaf vandaag krijgen nieuwe kopers van de headset een gratis code voor de nog uit te komen VR game.

  Alhoewel Fallout 4 VR pas 12 december gereleased wordt, is vanaf vandaag wel de bundel met HTC's VR bril al te koop. Kopers krijgen, wanneer ze de bundel bestellen, een code die ze kunnen inlossen, waarna ze vanaf 12 december de Commonwealth Wasteland in kunnen duiken.

  Voor mensen die de HTC Vive al in bezit hebben en ook Fallout 4 VR willen kopen, geldt de actie met de HTC Vive Fallout VR bundel niet. Als tegemoetkoming krijgen deze gebruikers drie maanden gratis Viveport, de gameservice van de HTC Vive. De actie loopt tot 12 december.

  HTC Vive Fallout 4 VR bundel maakt bril aantrekkelijker

  Door Fallout 4 VR gratis mee te leveren in de nieuwe HTC Vive bundel, is de bril voor gamers vele malen interessanter geworden. Afgelopen zomer werd de adviesprijs voor het toestel al flink verlaagd en nu wordt geprobeerd nog wat meer koper te trekken met deze actie.

  Fallout 4 VR komt 12 december uit voor de HTC Vive en is te spelen op de PC. Het is in feite hetzelfde als Fallout 4, dat in 2015 uitkwam voor PS4, Xbox One en PC, maar dan met VR functionaliteiten.

  Fallout 4 VR

  Verkijgbaar vanaf 12 december 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.