HTC Vive deal geeft je gratis games

  Ook HTC doet aan Black Friday en dat mogen we weten ook. Er is namelijk een flinke HTC Vive deal aangekondigd die je bij aankoop van de bril veel gratis spullen geeft.

  Bij aankoop van een HTC Vive VR bril krijg je namelijk twee downloadcodes voor DOOM en Fallout 4 VR. Dat is niet het enige wat je gratis krijgt, want ook de Audio Strap, waarmee je de bril makkelijk vast kunt maken aan je hoofd en daarnaast ook optimaal geluid krijgt, krijg je er voor niks bij. Ook krijg je bij aankoop van een HTC Vive Google Tilt Brush, een kleine interactieve game, en een maandabonnement op de VR appstore van de Vive.

  HTC Vive deal bij een select aantal winkels

  Nu is het niet zo dat je overal kunt profiteren van deze actie, want slechts een select aantal winkels doet mee. Sterker nog, naast de officiële site van de Vive, kun je alleen maar van deze actie profiteren bij Alternate en Coolblue. Houd er wel rekening mee dat de HTC Vive een flink bedrag kost. De bril is voor rond de 700 euro verkrijgbaar.

  De HTC Vive is in samenwerking met Valve gemaakt en kan de games dus ook alleen via Steam afspelen. Op Fallout 4 VR moet je overigens nog even wachten, want die game verschijnt 12 december pas. De HTC Vive actie is tegen die tijd al afgelopen, want die geldt van 24 november tot en met 28 november één uur 's nachts.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.