HTC smartphones - Desire 530, 825 en HTC One X9 aangekondigd

  Het Mobile World Congress is in volle gang waarbij al een hoop grote aankondigingen zijn gedaan. Een van de grootste partijen op gebied van smartphones kon niet wegblijven. Naast LG en Sony heeft ook HTC smartphones aangekondigd.

  Er zijn drie nieuwe HTC smartphones van de Desire serie aangekondigd. Het gaat hierbij om de HTC Desire 530, 630 en 825. Hiernaast brengt HTC ook de nog de HTC One X9 naar de Europese markt.

  HTC smartphones: HTC Desire 825

  De HTC Desire 825 is de grootste van de Desire modellen en bevat daarmee ook de meeste opties. De Desire 825 bevat een 5,5 inch beeldscherm met een 5MP camera aan de voorkant en een 13MP camera aan de achterkant. Hiernaast bevat de mobiel een accu van 2700mAh en geavanceerde audio techniek, mogelijk gemaakt door de features van Dolby Audio en HTC's eigen BoomSound.

  De HTC Desire 825 komt in mei naar de Europese markt. De prijs is nog onbekend.

  HTC nieuwe modellen: HTC Desire 530

  De kleinere Desire 530 heeft een 5 inch beeldscherm en behuisd dezelfde frontcamera als de HTC Desire 825, maar aan de achterkant zit een 8MP camera. De smartphone heeft een 2GB werkgeheugen en een intern geheugen van 16GB die ook nog uitbreidbaar is. Het toestel zal hiernaast nog twee speakers bevatten en het geheel zal werken op een batterij van 2200 mAh. De HTC 630 zal grotendeels overeenkomen met de 530, maar is net iets krachtiger.

  De HTC Desire 825 komt in maart naar de Europese markt. De prijs is nog onbekend.

  HTC nieuwe modellen: HTC One X9

  De HTC One X9 is de opvolger van de One A9 en vormt het vlaggenschip van de aangekondigde modellen. Het eerder in China uitgekomen model zal ook naar Europa komen. De smartphone wordt geleverd in een metalen behuizing en zal hoogstaande features bevatten als een 3GB werkgeheugen, een 3000mAh batterij, 13 MP camera en een 5,5 inch beeldscherm. Wanneer de smartphone naar Europa zal komen is nog niet bekend.

  De prijs en releasedatum van de HTC One X9 is nog onbekend.

  Gepersonaliseerde stijl

  De HTC Desire 530 en 825 zijn naar de wensen van de consument gevormd, stelt HTC. Volgens het bedrijf horen HTC smartphones nu ook een mode-object te zijn. De twee nieuwe modellen zijn dan ook gepersonaliseerd verkrijgbaar in unieke kleuren waar, naast de unieke uitvoeringen, ook nog eens verwisselbare cases omheen kunnen. Maar dat is nog niet alles want HTC heeft toegezegd dat deze twee modellen meer dan 25.000 verschillende kleurenthema's zullen bevatten zodat er altijd wel wat voor de gebruiker tussen zit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.