HTC presenteert de nieuwste HTC U12+

  HTC presenteert vandaag de HTC U12+, deze nieuwe innovatieve telefoon zal nog makkelijker te gebruiken zijn en ziet er nieuw uit. Het kleurrijke 6 inch-scherm zorgt voor een cinematisch effect, waar ook het 18:9 widescreen aan bijdraagt.

  HTC

  Het toestel zou makkelijker te gebruiken zijn door de Edge Sense 2 voor intuïtieve interactie met maar één hand om bijvoorbeeld foto's te nemen en de voice assistent te activeren. Kortom, eigenlijk alles wat je de telefoon uit wil laten voeren.

  Belangrijkste functies van de HTC U12+

  Zoals al eerder genoemd is de Edge Sense 2 een van de belangrijkste nieuwe functies. De Edge Sense weet welke hand je gebruikt terwijl je je telefoon vast hebt. Je kunt altijd in de zijkant van het apparaat knijpen, er dubbel op tikken om foto's en video's te maken, in te zoomen en nog veel meer.

  De best beoordeelde dual camera zit ook op de nieuwe telefoon van HTC. Aan de voor- en achterkant van de telefoon is de dual camera bevestigd, deze zorgt voor artistieke foto's met DSLR-achtige bokeh. Ook is de camera voorzien van de Ultraspeed Autofocus 2 die er voor zorgt dat je geen moment mist en alles kan vastleggen.

  Ook zijn er krachtige Boomsound-speakers geïnstalleerd in de telefoon, deze zijn krachtiger dan andere HTC ooit hadden. Bij de telefoon komen ook USonic oordoppen met Active Noise Cancellation om ongewenste geluiden buiten te houden. De USonic oordoppen passen perfect in de unieke vorm van je oor zodat je perfect kan genieten van je muziek.

  De HTC U12+ zal na verwachtingen in juni 2018 in Nederland verschijnen in de kleuren Translucent Blue, Ceramic Black en Flame Red met de adviesverkoopprijs is €799,-. Als je meer informatie over de telefoon wil, kan je de site van HTC bezoeken

  Ben je benieuwd naar games die je met de HTC Vive kan spelen? Wij hebben 5 VR games voor de HTC Vive op een rijtje voor je gezet.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.