HTC One M9 foto's gelekt

  Als de laatste HTC One M9 foto's en specificaties echt zijn dan is het vrij goed bekend hoe HTC’s nieuwe vlaggenschip de HTC One M9 eruit gaat zien. De Duitse site Mobile Geeks postte HTC One M9 foto’s op haar website. De foto’s tonen het toestel van alle kanten. Hiermee lijkt het erop dat eerder gelekte details worden bevestigd.

  Afgeleid van de HTC One M9 foto's lijkt het erop dat HTC niet veel zal afwijken van de huidige design filosofie die het bedrijf momenteel voert. Hiermee lijkt de One M9 veel op zijn voorganger de One M8. Een groot verschil met zijn voorganger is het ontbreken van een dubbele UltraPixel camera aan de achterkant. Die blijkbaar is vervangen met een 20,7 megapixel camera.

  HTC One M9 foto's tonen zilveren/gouden en donkergrijze versie

  Het toestel heeft een metalen behuizing en zal beschikbaar komen in twee kleuren, zilver/goud en donkergrijs. De aanknop is verhuisd naar de bovenkant en twee speakers blijven net als bij voorgaande edities aan de voorkant van het toestel.

  Voor zover de gelekte specificaties lijkt het er op dat de HTC One M9 een 5-inch full HD display krijgt, met een 2GHz octa-core Snapdragon 810 processor, 3GB RAM aan opslagcapaciteit en een 2,840mAh batterij. Het toestel zal draaien op Android 5.0 Lollipop met HTC eigen interface Sense 7.0

  De HTC One M9 zal naar alle waarschijnlijkheid worden onthuld op het Mobile World Congress(MWC) op 1 maart in Barcelona.

  HTC One M9 foto's

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.