House of Cards seizoen 5 teaser verschenen

  Net als vorig jaar krijgen we de eerste teaser van het nieuwe House of Cards seizoen via Twitter. De House of Cards seizoen 5 teaser is echter helemaal niet hetzelfde als die van vorig jaar, verre van zelfs.

  Spartan7W

  In de House of Cards seizoen 5 teaser zien we het logo van de serie, een omgekeerde Amerikaanse vlag. Het beeld wordt langzaam grotere terwijl we een groepje kinderen de 'Pledge of Allegiance' horen uitspreken. Meteen valt op dat het witte huis donker en grauw is, dat voorspelt waarschijnlijk de route waarin dit seizoen zich gaan begeven.

  Je kunt de originele tweet hieronder vinden:

  Bij de Tweet valt meteen de beschrijving op: "We make the terror". Dit is een zin die Frank Underwood, gespeeld door Kevin Spacey, zei in de laatste aflevering van het vorige seizoen. Deze zin gaat dus waarschijnlijk een grote rol spelen in het verhaal dat we in seizoen 5 zullen gaan volgen.

  House of Cards seizoen 5 teaser geeft een releasedatum

  Dankzij de mysterieuze House of Cards seizoen 5 teaser hebben we nu eindelijk een specifieke releasedatum voor het 5de seizoen van de serie. Er is een tijdje op moeten wachten, maar vanaf 30 mei kun je alle afleveringen van House of Cards seizoen 5 vinden op Netflix. Dat wordt dus de hele dag voor de televisie zitten.

  Het eerste seizoen van House of Cards kwam uit in februari 2013. Sinds het eerste seizoen hebben games een grote rol gespeeld in het leven van Frank Underwood. Zo is te zien hoe Kevin Spacey Call of Duty:Advanced Warfare speelt, de game waarin hij zelf een rol speelt. Het is dus nog maar afvragen wat hij dit seizoen mee aan de gang gaat.

  Welk spel gaat Kevin Spacey dit jaar spelen? Laat het weten in de comments!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.