Horror game Dollhouse voor PS4 aangekondigd

  Horror game Dollhouse was zou tot nu toe alleen verschijnen op PC, maar daar is verandering in gekomen. Ontwikkelaar van de game Creazn Studio zal namelijk een samenwerking met uitgever SOEDESCO aangaan om de game uit te brengen in een doosje en daarbij zal horror game Dollhouse voor PS4 verschijnen.

  Horror game Dollhouse speelt zich af in het brein van Marie, een detective die lijdt aan geheugenverlies. Jij zult met verschillende karakters het geheim van Marie moeten ontrafelen. Door het maken van keuzes zal iedere speler zijn eigen ervaringen creëren en is de game oneindig vaak opnieuw te spelen.

  Het verhaal van Dollhouse is geïnspireerd door de verhalen van Stephen King en zal dus vol spanning zitten. De narrative horror game haalt verder veel inspiratie uit klassieke Noir films uit de jaren '50 en dit zeker terug te zien aan de art-style. In de laatste trailer die de ontwikkelaar heeft uitgebracht is dit goed te zien.

  Horror game Dollhouse voor PS4 komt later dit jaar uit

  Naast een complex en intrigerend verhaal in de Singleplayer campaign, heeft Dollhouse een online Multiplayer modus. Bij de Multiplayer modus zul je het tegen 4 andere spelers opnemen in het brein van Marie. Welke speler is het meest dominant en neemt het brein over.

  Horror game Dollhouse voor PS4 heeft nog geen specifieke releasedatum, ook de PC versie doet het voorlopig zonder. Wanneer deze aangekondigd wordt, laten wij dat zeker aan je weten. Het spel komt uit op PlayStation 4 en PC, zowel digitaal als fysiek. Houd XGN in de gaten voor meer informatie over horror game Dollhouse.

  Dollhouse

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.