Horizon Zero Dawn update vandaag verschenen

  Guerilla Games heeft een nieuwe Horizon Zero Dawn update aangekondigd. De patch zal vandaag verschijnen en te downloaden zijn.

  De patch verhelpt een aantal bugs en daarnaast worden er ook een paar nieuwe features toegevoegd. De patch notes zijn te lezen op reddit. De grootste verandering is dat je nu naar je eigen muziek kan luisteren terwijl je machines naar de schroothoop stuurt. Daarnaast is het nu ook mogelijk om kisten te droppen als je de inhoud ervan niet wil hebben.

  Horizon Zero Dawn update

  De bugs die gefixt zijn hebben vooral te maken met de voortgang van de missies. Aan meerdere missies is gesleuteld om ervoor te zorgen dat alles nu smooth verloopt en om problemen met cutscenes en voortgang in de missies te voorkomen.

  De vorige patch voor Horizon voegde 3D audio aan de game toe. Vorige updates hebben de balans in de game aangepast en andere bugs gefixt. Sony heeft ook al door laten schemeren dat er een uitbreiding op het verhaal aan zit te komen.

  Check ook onze special met Horizon Zero Dawn tips die zeker van pas komen bij het spelen van de game. Horizon Zero Dawn is alleen beschikbaar voor de PS4.

  Horizon: Zero Dawn

  Verkijgbaar vanaf 1 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.