Horizon Zero Dawn update 1.04 nu beschikbaar

  Ontwikkelaar Guerrilla heeft een nieuwe Horizon Zero Dawn update uitgebracht. Het gaat om versie 1.04 en deze is nu beschikbaar op de PS4. De update verhelpt diverse bugs en progressieproblemen. Er kunnen spoilers in dit bericht staan.

  De game staat niet bekend om de vele bugs en glitches, maar in een grote open wereld is het niet vreemd dat die sporadisch toch voorkomen. De Horizon Zero Dawn update moet ook problemen in de quests en met de muziek verhelpen.

  Horizon Zero Dawn update 1.04

  Een fix voor een veelverkomende bug in de game is niet meegenomen in de Horizon Zero Dawn update 1.04. Om niet teveel te spoileren: het gaat om een fout in de sidequest Robbing the Rich. Guerrilla meldt op Twitter dat de fout in de aankomende patch verholpen is, ook biedt het bedrijf excuses aan voor het ongemak.

  De volledige lijst fixes kun je vinden op het PlayStation forum. Naast het goede nieuws schijnt de update ook een nieuwe bug te hebben geïntroduceerd in de game. Guerrilla spreekt namelijk van een UI-bug die de statistieken van de kleding van Aloy dubbel weergeeft. De ontwikkelaar meldt dat deze bug zo snel mogelijk weer verholpen zal worden.

  Horizon Zero Dawn kwam 1 maart uit en gooide hoge ogen in onze review. De game is alleen beschikbaar op de PS4. Vorige week werd bekend dat het spel de grootste PS4 release voor een nieuwe serie ooit is.

  Horizon: Zero Dawn

  Verkijgbaar vanaf 1 march 2017

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.