Horizon Zero Dawn screenshots vrijgegeven

  Zojuist heeft Hermen Hulst, managing director van Guerrilla Games, vier Horizon Zero Dawn screenshots vrijgegeven via zijn Twitterpagina. Bekijk hier zelf de schoonheid van de komende PlayStation 4 exclusive game.

  Tijdens de Sony persconferentie op het E3 evenement zagen we al meer van de game die op Nederlands bodem wordt ontwikkeld. Zo werd er enige Horizon Zero Dawn gameplay getoond, waarin je iets meer te zien kreeg van het reilen en zeilen in de open-wereld. Vorig jaar tijdens de E3 van 2015 maakten we voor het eerst kennis met de game waarin Aloy de hoofdrolspeelster is. Zij zoekt antwoorden op de veranderende wereld.

  Horizon Zero Dawn screenshots zijn plaatjes

  Nadat vanmorgen de Horizon Zero Dawn Collector's Edition al werd uitgegeven door Hulst, is er dus nu opnieuw nieuws naar buiten gebracht om nog even wat leven in de brouwerij te brengen omtrent de game. De Horizon Zero Dawn screenshots zien er werkelijk uit om door een ringetje te halen en we kunnen dan ook niet langer wachten tot het 28 februari is, wanneer de game verschijnt.

  Horizon: Zero Dawn

  Verkijgbaar vanaf 1 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.