Horizon Zero Dawn release officieel - De game is af!

  De Horizon Zero Dawn release komt steeds dichterbij en de game zou niet meer uitgesteld kunnen worden. Horizon Zero Dawn is vandaag namelijk officieel goud gegaan, dat betekent dat de disc vanaf vandaag geproduceerd kan worden.

  Via een tweet heeft Hermen Hulst, baas van Guerrilla Games, laten weten dat Horizon Zero Dawn officieel af is en naar de drukker gaat. Bij de tweet die Hulst plaatste voegt hij ook een foto van het complete team dat aan de game gewerkt heeft. Ook is de officiële eerste disc te vinden in de foto die je hieronder kunt zien:

  Bij de tweet staat de volgende tekst:

  "Horizon Zero Dawn is goud gegaan. Ik ben erg trots op ons team van Guerrilla voor het omarmen van dit nieuwe avontuur en het project hebben hebben gedaan met zoveel moed en uithoudingsvermogen."

  Horizon Zero Dawn release is dichterbij dan ooit

  Wanneer een game goud gaat betekent dit dat de game helemaal af is en is gecontroleerd op fouten. Dit geeft dus aan dat er vanaf vandaag niet veel meer aan de game zal gebeuren, maar uiteraard zal de game nog worden geperfectioneerd. Maar in ieder geval weten we dat de Horizon Zero Dawn release nu vast staat.

  Horizon Zero Dawn is een compleet nieuwe game voor de Amsterdamse Studio Guerrilla Games. De studio stond natuurlijk bekend voor het ontwikkelen van de shooter Killzone. Toch heeft baas Hermen Hulst alle vertrouwen in de nieuwe game en weet bijna wel zeker dat de fans van de game zullen gaan genieten.

  De officiële Horizon Zero Dawn release is op 1 maart. De game is een PlayStation Exclusive en zal dus alleen speelbaar zijn op PlayStation Consoles. Wil je nog meer van de game hebben, neem dan vooral een kijkje naar de Horizon Zero Dawn merchandise.

  Horizon: Zero Dawn

  Verkijgbaar vanaf 1 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.