Horizon Zero Dawn PS4 bundel aangekondigd

  Er komt een nieuwe bundel aan voor de PlayStation 4, met één van de grootste titels die dit jaar zal verschijnen op de console van Sony. Vanaf 1 maart zal er namelijk een Horizon Zero Dawn PS4 bundel beschikbaar zijn.

  De bundel is aangekondigd door PlayStation zelf op het Europese blog van haar website. Hierin staat alle informatie over de release van de bundel die plaats gaat vinden op 1 maart, gelijktijdig met de release van Horizon Zero Dawn zelf. Het gaat hier om een bundel met de nieuwe PlayStation 4 Slim console.

  Horizon Zero Dawn PS4 bundel bevat gratis drie maanden PlayStation Plus

  De PlayStation 4 Slim in de bundel wordt standaard geleverd met een 1TB HDD, een nieuwe Dualshock 4 controller en een fysiek exemplaar van de game Horizon Zero Dawn. Hierbij gaat het om een standaard versie van de game. Wie de Horizon Zero Dawn PS4 bundel in maart aanschaft, krijgt daar ook nog eens drie maanden gratis PlayStation Plus bij, ter waarde van 19,99 euro.

  Horizon Zero Dawn is de nieuwe grote titel die uitkomt onder de vlag van het Nederlandse Guerrilla Games, die voorheen eigenlijk enkel bekend waren van de Killzone-franchise. Horizon Zero Dawn speelt zich af rond het jaar 3000, in een wereld die volledig is overgenomen door mysterieuze, mechanische wezens.

  Momenteel heeft Sony nog niet aangegeven wat de Horizon Zero Dawn PS4 bundel gaat kosten, maar vergelijkbare PS4 Slim bundels kosten op dit moment rond de 350 euro.

  Horizon: Zero Dawn

  Verkijgbaar vanaf 1 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.