Horizon Zero Dawn poster terroriseert straatbeeld

  Een enorme Horizon Zero Dawn poster is opgedoken om nogmaals te bevestigen dat de game er aan zit te komen. De game gaat zijn opwachting maken tijdens de E3 2016.

  Hoe dichter we bij de E3 komen, hoe meer gamereclames er weer voorbij schieten. Los Angeles is de aankomende weken de broedplaats van de game-industrie en ook de straten van de stad moeten daaraan geloven. Zo heeft ook ontwikkelaar Guerilla Games een opzienbarende reclame weten te plaatsen. Een gigantische Horizon Zero Dawn poster bedreigt namelijk het straatbeeld volgens een tweet van de ontwikkelaar.

  Horizon Zero Dawn poster doet huiveren

  Een mechanische dinosaurus die de naam Thunderjaw heeft gekregen, doet de jagers verbleken. En terecht. De ondertitel, vrij vertaald: De wereld is niet onze meer, zegt al genoeg over wat er met de game te wachten staat. Een strijd tussen mens en machine staat op losbarsten.

  Horizon Zero Dawn wordt een game waarbij overleven centraal staat. Je speelt Aloy, een jager die zich moet zien weten te redden in een post-apocalyptische wereld waarbij de mensheid zo goed als niet meer bestaat. In plaats daarvan zijn mechanische creaties heer en meester over de planeet. Mededogen komt niet in hun woordenboek voor, met als gevolg dat je met een hoop verschillende technieken deze gevaarlijke creaties uit moet schakelen.

  Horizon Zero Dawn komt exclusief voor de PlayStation 4 uit. Een release is nog niet bekend, maar er wordt verwacht dat de E3 nogal wat verrassingen in petto heeft. Er is namelijk bevestigd dat Horizon Zero Dawn een deel gaat uitmaken van de Sony show.

  Horizon: Zero Dawn

  Verkijgbaar vanaf 1 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.