Horizon Zero Dawn merchandise aangekondigd

  Als je erg uitkijkt naar Horizon Zero Dawn dan moet je zeker opletten. Sony heeft namelijk een groot assortiment van Horizon Zero Dawn merchandise aangekondigd. Zo kun jij nog langer genieten van de nieuwe Guerrilla Game.

  Horizon Zero Dawn is nog niet uit, maar nu al heeft Sony een hele collectie Horizon Zero Dawn merchandise aangekondigd. Er zal waarschijnlijk wel iets voor je tussen zitten, want Sony heeft echt alles voor je in de aanbieding. Van simpele sleutel hangers tot een redelijk groot standbeeldje van een van de robots.

  Het eerste wat op he lijstje van Sony staat, is een Horizon Zero Dawn artbook. In het "The Art of Horizon Zero Dawn" book zullen 300 verschillende afbeeldingen te vinden zijn. Sony noemt het zelf Het ultieme koffietafel boek. Daarom heeft Sony ervoor gekozen om het boek ook in een gelimiteerde oplage uit de brengen, hiervan zullen er maar 300 beschikbaar zijn.

  Daarnaast zal er een uitgebreid Horizon Zero Dawn Strategy Guide worden uitgebracht. Hierin zullen alle tips en tricks staat over de game, zodat jij een vliegende start kan maken en precies weet wat je moet doen. Het boek wordt uitgegeven door Future Press en is op dit moment alleen maar te bestellen bij Amazon.

  Kleden als Aloy dankzij de Horizon Zero Dawn merchandise

  Dan heeft Sony nog de Horizon Zero Dawn: Thunderjaw Collection. In deze collectie zit een beeldje van de Thunderjaw, de robot die te zien was in de E3 demo. Het beeldje is ongeveer 40 cm hoog, dus dat zou mooi staan op jouw bureau. Daarnaast krijg je een kaart van de game, verschillende lithographics en zelfs Aloy's 'Focus" oordopjes.

  Tot slot heeft Sony een hele lading van Horizon Zero Dawn kleding voor de klaarliggen. Van petten tot shirts tot portemonnees, alles is te vinden met een Horizon Zero Dawn print erop. Kijk vooral op de website van Sony, want daar is meer informatie te vinden over waar alle Horizon Zero Dawn merchandise die te verkrijgen is.

  Horizon: Zero Dawn

  Verkijgbaar vanaf 1 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.